Uvjeti korištenja web stranice mrsic.hr

Poštovani posjetitelji,

dobrodošli na web stranicu www.mrsic.hr koje uređuje i vodi tim Miranda Mrsića. Dolaskom na ovu web stranicu, vidjeli ste tekst s naznakom da koristimo tzv. kolačiće za poboljšavanje vašeg korisničkog iskustva. Nastavite li surfati stranicom, smatra se da ste se u cijelosti upoznali s Uvjetima korištenja stranice, razumjeli ste ih i prihvatili. Kolačiće možete onemogućiti preko svog web preglednika ili preko postavki privatnosti

Korisnici internetske stranice www.mrsic.hr suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

Više o zaštiti osobnih podataka možete pročitati na Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Osobni podatak definiran je kao svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili podatak kojim se može identificirati osoba, utvrditi identitet izravno ili neizravno. Te podatke tretiramo kao osobne podatke. Među osobne podatke spadaju i vaša IP adresa i email. Svi vaši podaci su tajni i od nas neće biti ustupljenih trećoj strani, osim ako se ne radi o podacima koji su prikupljeni od treće strane (Google Analyitcs, Facebook, Google Adwords i sl.)

VAŽNO: U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu osobnih podataka i zatražiti njihovo brisanje. Želite li da se vaši podaci ažuriraju ili obrišu, molimo vas da se obratite na info@mrsic.hr

INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA

ŠTO JE KOLAČIĆ?

Kolačić je mala datoteka (tekstualna) koju mrežno mjesto pohranjuje na vašem računalu ili bilo kojem drugom uređaju, s informacijama o vašoj navigaciji na toj mrežnoj stranici.

Kolačići su neophodni da bi olakšali pregledavanje weba i da bi ga više prilagodili korisniku te ne oštećuju vaše računalo ili uređaj s kojeg pregledavate našu web stranicu.

Više o kolačićim pročitajte na: Politika kolačića

Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva

Sadržaj koji se nalazi na ovoj stranici (tekstovi, slike, audio i video zapisi, bibliografija itd.) autorsko je pravo Miranda Mrsića te zadržava i sva ostala prateća prava. Pojedini sadržaji su nam ustupljeni od trećih osoba, pa vas molimo da poštujete njihova prava. Nije dozvoljeno bilo kakvo komercijalno korištenje sadržaja s ovih stranica, bez izričite dozvole i suglasnosti Miranda Mrsića.

Internetska stranica www.mrsic.hr može sadržavati poveznice do drugih stranica, koje su u vlasništvu i pod upravljanjem drugih osoba.

Ne upravljamo sadržajem i podacima tih stranica, ne dajemo posebne preporuke za korištenje tih stranica, ne jamčimo za istinitost niti odgovaramo za sadržaj tih stranica I preporučamo korisniku da prouči pravila privatnosti I uvjete korištenja tih sranica prije korištenja.

Svaka promjena uvjeta korištenja objavit će se na ovoj stranici i stupa odmah na snagu.

Zadnja promjena Uvjeta korištenja napravljena je 25. svibnja 2018.

Ime Privola
Tehnički kolačići
Za ovu stranicu, koriste se sljedeći tehnički kolačići: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Cookies
Koristimo kolačiće za pružiti bolje digitalno iskustvo.
Google Analytics
Koristimo anonimizirane podatke korisnika za poboljšanje ove stranice.
Facebook
Koristimo Facebook za praćenje na društvenim mrežama
x

Volim kolače pa ove stranice koriste kolačiće kako bi iskustvo, kao i društvo, bilo bolje! Koji se kolačići prikupljaju i kako ih možete obristati pogleajte na Uvjeti korištenja